Poziv maturantima - sudjeluj u akciji "Maturanti za Minores"


Autor : administrator  datum : 18.05.2015 


Ponukani popularnim „Norijadama“ kojima se obilježava završetak srednjoškolskog obrazovanja, u kojima se maturanti (ne)rijetko koriste prehrambenim namirnicama odlučili smo se na aktivno djelovanje.

U svrhu osvješćivanja srednjoškolaca, poticanja njihovog angažmana u društvenoj zajednici, odlučili smo organizirati akciju: „Maturanti za Minores“, kojom ćemo nastojati ukazati na tešku socijalnu situaciju u našem Gradu i ponuditi maturantima mogućnost da kraj svog srednjoškolskog obrazovanja obilježe na dostojan način , kako to i priliči budućim akademskim građanima, da ove godine preskoče dio „bacanja“ hrane, te ako žele, istu ćemo zajedničkim snagama donirati potrebitima.

U ovu akciju su uključene sve škole u gradu Mostaru, od kojih se veći broj odazvao. Ovim putem pozivamo i ostale da se pridruže:

Dragi maturanti!

Ovim putem Vas pozivamo da se pridružite našoj akciji: „Maturanti za Minores“. Na dan Vaše Norijade, sjetite se onih kojih nemaju. Ne razbacujte se hranom, jer doista postoje oni kojima je dovoljno zrno soli i kora kruha kako bi preživjeli dan. Budite ponos našeg grada i zajedničkim snagama učinimo da bude jedno bolje mjesto za suživot.

Srdačno se zahvaljujemo školama koje su se odlučile na djelovanje!

MINORES

Natrag


© minores.info